menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Den Helder weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Den Helder

Een kundige Mediator uit Den Helder helpt u graag verder.

Professionele mediation in Den Helder werkt zo!

U maakt gebruik van mediation wanneer een gesprek nog steeds mogelijk is. Voordat dingen escaleren en er juridische stappen genomen moeten worden. Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost zijn. Mediation kiest u voor u allebei.

De mediator leidt het gesprek en stelt dus enkel vragen, maar zal nooit adviseren. Uiteraard zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. De goede intentie van betrokken partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Het punt is, allebei de partijen moeten naar elkaar luisteren en zich in elkaars situatie inleven.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator uitleggen hoe alles in zijn werk gaat en er wordt een mediationovereenkomst ondertekend. Hierin staan alle spelregels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Zijn de partijen op het punt aangekomen dat alle onderliggende oorzaken boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. In de afrondingsfase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing wordt vastgelegd in de vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misverstanden over wat er is besproken.

Men kan de hulp van een mediator uit Den Helder onder meer inschakelen bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • overige zakelijke geschillen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
258
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.829
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Den Helder

Heeft u een zakelijke mediator uit Den Helder nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Den Helder of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Den Helder.

mac
mac
img

Ik ben Matthys Ribbens, regiomanager in Den Helder. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Den Helder.

Zoeken naar betaalbare mediation in Den Helder?

Het is te aan te raden een mediator te kiezen lid is van Professionals Den Helder. Om te worden geregistreerd, moet een mediator aan een aantal kwaliteitseisen van de federatie voldoen. Met een Professionals Den Helder mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Bij een rechtszaak is er maar één winnaar; bij mediation komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op het platform gemakkelijk diverse mediation prijsopgaven opvragen. Zo kunt u de mediators met elkaar vergelijken en een besluit nemen met wie u wilt samenwerken. Misschien de voordeligste? Of kiest u voor een mediator bij u in de buurt?

Het grootste pluspunt van betaalbare mediators in Den Helder is, dat beide partijen het uiteindelijk eens worden en toch nog een oplossing vinden waar beiden aan gewerkt hebben en beiden achter staan. Bij een juridisch proces heeft u maar te accepteren wat de rechter beslist en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Den Helder te zeggen hebben!

img

Valentijn van Zalingen

Ik ben perfect begeleid door Professionals Den Helder. Door de super assistentie heb ik meteen een Mediator gevonden die mij met mijn kwestie kon helpen. Samenwerken met Professionals Den Helder zorgt ervoor dat er direct een last van je schouders valt.

img

Thea Borrel

Direct een Mediator gevonden. Ik ben goed en deskundig geholpen door Professionals Den Helder. Ook in het weekend stonden ze voor mij klaar!

Professionals uit andere branches in Den Helder

Let's Talk

Bij Professionals Den Helder staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier